MAINOS

Limiittilaina on erilainen laina: Koti ja pankkitili siistiksi

MAINOS -

Siivous ei aina ole se kaikista mieluisin aktiviteetti. Siivous kuitenkin auttaa sinua puhdistamaan kotisi energioita ja voimaan paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin. Feng shui on voimakas, yksinkertainen tapa puhdistaa ympäristösi ja parantaa hyvinvointiasi. Ja, mikä parasta, feng shui todella toimii.

Sotkut ja turhat tavarat ovat energiasyöppöjä. Jos huoneesi näyttää siistiltä, mutta autotallisi tai ullakkosi on sotkuinen, olisi sinun siivottava sekin maksimoidaksesi positiivisen energian virtauksen. Perinpohjainen siivoaminen vaatii rehellisyyttä. Mitä rehellisempi olet, sitä enemmän pystyt hyötymään uusien ja voimakkaiden feng shui-energioiden uloksista kotonasi.

Puhdista kotisi tilpehööreistä ja turhasta tavarasta

Feng shui vaikuttaa myös muualle kuin kotiisi. Myös elektroniset laitteet kaipaavat siivousta. Onko sähköpostikansiosi epäorganisoitunut ja tukkeessa? Siinä tapauksessa voit tuntea olosi epäorganisoituneeksi ja ahdistuneeksi. Sama pätee esimerkiksi lainoihin. Ovatko laina-asiasi kunnossa? Limiitti on erilainen luotto, jonka avulla voit saada lainan nopeasti ja helposti.

Aloita siivoaminen ja tilasi puhdistaminen kokoamalla tarvitsemasi tarvikkeet kasaan. Käytä kolmea laatikkoa ja merkitse kukin joko "ei", "kyllä" tai "en tiedä" lappusilla.

Aseta laatikot lähelle työaluettasi. Ota esineitä käteesi yksi kerrallaan, ja nakkaa sille sopivaan laatikkoon. Heitä kyllä-laatikkoon tavarat, jos tulet tarvitsemaan sitä. Ei-laatikon sisältö voidaan lahjoittaa ystäville tai hyväntekeväisyyteen. En tiedä-laatikkoon päätyvät tavarat, joista et ole vielä aivan varma. Pidä tavarat laatikossa vaikkapa kuukauden ajan, Jos et ole tarvinnut mitään laatikosta tuona aikana, anna laatikko pois ilman, että avaat sen.

Feng shuin käyttäminen sotkujen puhdistamiseen voi olla jännittävä prosessi, kun ymmärrät, mikä sotku tekee elämääsi. Sotku on aiheuttaa pysähtyneen ja sekavan energian, joka myös imee sinusta energiaa. Koti on jaettu erilaisiin feng shui-alueisiin ja jos tietty osa kotia on sotkuinen, vaikuttaa se tiettyyn elämän alueeseesi. Se voi myös kokonaan estää energian virtauksen monilla elämäsi alueilla.

Feng shui ja sen vaikutus kotisi energioihin

Makuuhuoneesta kannattaa poistaa kaikki sinne kuulumaton, jos vain suinkin pystyt ja muualla asunnossasi on tilaa. Makuuhuoneessa ei tulisi olla televisiota, kuntoiluvälineitä, työtarvikkeita, tai säilytystarvikkeita. Sängyn aluksen olisi myös oltava tyhjä ja siisti. Puhdistä myös kaappisi.

Feng shuissa keittiö on sidoksissa terveyteen. Jotta voisit parantaa terveyttäsi, siivoa keittiösi läpikotaisin. Aloita jääkaapista, niin epämieluisalta kuin se tuntuukin, ja heitä pois kaikki pilaantuneet, vanhaksi menneet ja käyttämättömäksi jääneet purnukat. Pyyhi jääkaapin pinnat ja hyllytasot luonnollisella desinfiointiaineella.

Jääkaapin puhdistamisen jälkeen puhdista myös liesi ja kaikki kattilat. Myös siivouskaappiin kannattaa kurkistaa: jos pystyt, korvaa kovat kemialliset puhdistusaineet luonnollisilla puhdistusaineilla. Puhdista tämän jälkeen kaikki laatikot, kaapit ja tasaiset pinnat, ja heitä pois kaikki rikkinäiset, likaiset tai muuten vain tarpeettomat tavarat. Lojuuko laatikoissasi rikkinäisiä kattiloita tai paistinpannuja, joissa ruoat palavat aina pohjaan? Vinoja lusikoita? Kymmmenen vuotta sitten vanhaksi menneitä vanhoja maustepurkkeja? Rikkinäisiä viinilaseja? Likaisia ja reikäisiä astiapyyhkeitä? Keittiöt ovat usein täynnä turhaa tavaraa, jota kertyy tilaan kuin huomaamatta.

Mitä etuoveesi tulee, kotisi saa energiansa etuoven kautta. Poista siis kaikki esineet, joiden ei ole tarpeellista olla oven lähettyvillä. Määritä järjestelmä käsittelemään saapuvia posteja: laskut yhteen laatikkoon, . Jos sinulla on oven vieressä kaappi, laita siihen vain sillä hetkellä olevan sesongin tuotteita. Jos siistit eteistäsi vaikka syksyllä, jätä sinne vain syksyllä tarvittavia tavaroita ja vaatteita, kuten sadetakkeja, sateenvarjoja, ja kumisaappaita. Lisää kaunis esine etuosan sisäänkäynnille toivottaaksesi positiivista energiaa kotiisi.