MAINOS

Mistä lainaa edullisimmin kustannuksin? Vertailu onnistuu helposti ilman sitoumuksia


MAINOS -

Lainan saaminen ei ole välttämättä kokonaiskustannuksiltaan kaikkein halvinta siitä tutusta ja perinteisestä pankista. Lainoja vertaillessa kannattaa huomioida, että pelkän koron vertailu ei välttämättä kerro koko totuutta. Lainoihin voi liittyä esimerkiksi tilinhoitomaksuja sekä aina lyhennyksiin liittyä palkkioita, mitkä nostavat lainan kokonaiskustannuksia.

Täten aina uutta lainaa pohtiessa kannattaa selvittää muitakin vaihtoehtoja.

Lainat voit kilpailuttaa yksinkertaisesti netissä, Summarumin lainavertailupalvelun avulla. Lainojen kilpailutussivustolla olevan järjestelmän avulla saat automaattisesti lainatarjouksia useilta perinteisiltä pankeilta ja muilta rahalaitoksilta. Aikaa säästyy todella paljon verrattuna siihen, että kyselisit lainatarjouksia kaikilta mahdollisilta luottoja tarjoajilta erikseen.

Summarumin lainavertailupalvelun kautta hakiessa lainanhakuprosessi pitää sisällään kaikki toimenpiteet hakemuksesta lainan hakemiseen asti. Vaikka lainan saamisesta ja eri vaihtoehdoista teet kartoituksen, se ei edellytä, että laina on aivan pakko ottaa.

Kun täytät Summarumin sivuilla lainaan liittyvät tiedot, Summarum analysoi automaattisesti sinun tietosi ja jo lähtötietojen perusteella vertailtavaksi valikoitunee ne edullisimmat  lainantarjoajat. Ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään, tietojesi perusteella tehdään vertailu eri pankkien ja muiden rahalaitosten luottomahdollisuuksien välillä.

Summarum huolehtii hakemuksen analysoimisesta sekä siitä, että hakemus löytää eri pankeille ja rahalaitoksille. Asianmukaisen kilpailutuksen jälkeen saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot siitä, millaisilla ehdoilla kukin tarjoaja juuri sinulle tarjoaa lainaa.

Jos saamistasi tarjouksista, päätät ottaa jonkun, voit siirtyä hyväksymään lainatarjouksen tarjoavan toimijan sivulle. Kyseisestä pankista tai rahalaitoksesta riippuu miten pian saat rahat tilillesi.

Jos taasen saamasi lainatarjouksista mikään ei tunnu hyvältä tässä vaiheessa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Sinua ei veloiteta mihinkään, kun et ole kauppaa tehnyt. Lainatarjousten kysyminen Summarumin laajan tarjonnan kautta on maksutonta. Voit halutessasi tehdä kaksi kyselyä erilaisilla lainanmaksuajoilla ja pohtia näin, mikä on se sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

______

Summarum on kotimainen kilpailutus- ja vertailupalvelu, jonka tavoite on auttaa kuluttajia ja yrityksiä talouden kokonaisvaltaisessa hallinnassa.

Lisäksi Summarum tarjoaa käyttäjilleen laajan kattauksen työkaluja ja oppaita niin henkilökohtaisen talouden hallintaan kuin yritystoimintaankin.