Maistuisiko jauhosavikkapaistos tai poimulehtinäkkäri? Visa Vilkuna kokosi yleisimmät luonnonkasvit reseptikirjaan: ”Ei tehdä asiaa liian vaikeaksi”
Katso video ja kuvat: Gluteenitonta muttia Arja Ainassaaren tapaan – Keliakia ei estänyt perinneruualla herkuttelemista
Ruisleipäpäivä pani kansan kommentoimaan Savoa myöten Nivala-lehden Facebookissa: ”En tiedä parempaa olevan missään”
Katso videolta kuinka ruisleipätaikinaa riivataan – Ruisleipä on Suomen kansallisruoka: lue ohjeet leivän ja juuren tekoon
Ravintola PikkuVELIn keittiömestari Jarkko Jaakola tähditti ysiluokkalaisten kokkauspäivää JEDUn Nivalan yksikössä
Makkaraperunoita, kebabia ja kananmunaa – Tällaisia ovat grillien klassikkoannokset Pietarsaaresta Nivalaan
Venäläinen ja ukrainalainen leipoivat yhteisen perunan – Taste of culture yhdistää eri kansallisuuksia
"Kaikki hukkaan heitettävän ruoan valmistamiseen tehty työ on turhaa” – Hävikkiviikko herättelee huomaamaan, paljonko ruokaa heitetään roskiin
Borssi ja varenyky maistuivat kansainvälisenä ravintolapäivänä Nivalassa: ”Kiinnostuneita tuli enemmän kuin osasimme ajatella”
Lähiruoka lisää työtä, kysyntää ja asiakkaita: ”Paikallisen raaka-aineen ja ruoan tuottaminen on tärkeää”
Makaroonivellistä kasvissosekeittoon – Miten kouluruoka on muuttunut 70 vuodessa, ja miksi nykyään nirsoillaan?
Nivalan lähiruokaringin toiminta hiipunut viime vuosina: ”Olisi mukavaa, jos Rekoon osallistuisi enemmän paikallisia tuottajia”
Nivalan maaseutunäyttelyssä nähdään kotimaisen elintarviketuotannon esiinmarssi ja keskustellaan huoltovarmuudesta
Kaupunki päätti: Koulujen saleista täysi maksu seuratoimijoille – ”Tämä koskettaa eniten niitä jotka eniten seuratoimintaa tarvitsevat”
Se on nyt äänestyksestä kiinni: tuleeko nivalalaissyntyisestä diplomi-insinööri Markus Töllistä vuoden nuori konsultti
Pullojen heittelyä ja tanssilattialla kikattelua – Merja Kukkola keräsi Tuiskulan historian kansien väliin
Vastahakoista matkailua ja Lyheneviä kesiä – Sarjakuvakäsikirjoittaja Pauli Kalliolta julki kaksi uutta kirjaa