torstai 23.5.2019 | 03:52
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Ylivieskan seudun pamilaiset yhdistyivät – Osastossa yli 2 000 jäsentä

Anne Mattila Nivala-lehti+
Ma 26.11.2018 klo 11:00 [päivitetty ma 11:01]

PAM - Liikealan Ylivieskan seudun osaston syyskokous pidettiin 25. marraskuuta Oulaisissa Honkamajalla. Kokouksessa käsiteltiin PAMin sääntömuutokset ja yhdistyminen PAM - Hotelli- ja ravintola-alan Ylivieskan osaston kanssa.

Yhdistyminen hyväksyttiin syyskokouksessa. Osaston uudeksi nimeksi tulee PAM – Ylivieskan seudun osasto ry joulukuun alusta alkaen. Uuden osaston jäsenmäärä nousee yli 2 000. Tammi-helmikuussa jäsenistölle on suunnitteilla uuden osaston lanseeraustapahtuma.

Yksi vuoden 2019 tärkeimmistä asioista tulee olemaan Liittokokousvaalit 2019. Osastomme tavoite on saada parisenkymmentä ehdokasta ja mahdollisimman monta ehdokasta myös läpi. Liittokokouksessa valitaan mm. PAMin uusi puheenjohtaja tehtävänsä jättävän Ann Selinin tilalle.

Uuden yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin puheenjohtaja Päivi Rantaeskola Oulaisista. Hän edustaa liikealaa. Varapuheenjohtajaksi tuli hotelli- ja ravintoala-alalta Hilja Hannula ja sihteeri on Anna-Maija Vierimaa.

Hallituksen jäseniksi valittiin Reeta Isola, Mirja Paananen, Tuula Ekdahl, Elina Hakola ja Marja Rautiola sekä varajäseniksi Hilkka Eskola, Terttu Martinmäki, Tuire Heikkilä, Joni Pirnes ja Tarja Heiska.

#