lauantai 17.8.2019 | 18:05
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Rami Tirkkonen palasi kentille FC-92:n riveissä

Eetu Kupulisoja Nivala-lehti+
Ma 3.12.2018 klo 14:30

Viime viikolla Nivala-lehdessä kuultiin Rami Tirkkosen kuulumisia ja selvitettiin, missä futsalpelaaja luuraa, kun häntä ei ole liigakentillä tällä kaudella näkynyt.

Ei ole vieläkään, mutta kentillä kuitenkin. Tirkkonen pelasi viikonloppuna FC-92:n riveissä, kun nivalalaisjoukkueen kausi alkoi futsalin Keski-Pohjanmaan Kolmosessa.

Tirkkosen ja joukkueen kausi alkoi mainiosti, sillä FC-92:n saldona oli voitto ja tasapeli. Päivän avauksessa kaatui isäntäjoukkue, haapavetinen FC Folk maalein 4–6. Kovimmalla pelipäällä oli Risto Visuri, joka latoi peräti neljä maalia. Tirkkonen säesti kahdella osumalla ja keltaisella kortilla.

Haapajärven Kiiloja vastaan FC-92 oli jo matkalla varmaan voittoon, mutta ottelun lopussa tapahtui paha sulaminen. Nivalalaiset johtivat ottelua kahden maalin erolla, mutta viimeisen 30 sekunnin aikana Kiilat onnistui maalinteossa kahdesti ja nousi 3–3 -tasalukemiin. FC-92:n maaleista vastasivat Olli Pekkala, Jukka Vierimaa ja Eetu Kinnari.

FC-92:n, FC Folkin ja HK:n lisäksi mukana sarjassa ovat Sievi FS:n kakkosjoukkue ja akatemiajoukkue sekä KP-V/Vetämättömät Kaustiselta.

Kuuden joukkueen kaksinkertainen sarja pelataan turnausmuotoisina tapahtumina. Ensi viikolla pelataan Haapajärvellä, 26.1. Haapavedellä, 10.2. Haapajärvellä ja 17.2. Kaustisella. FC-92:n lepovuoro osuu 5.1. Kaustisella pelattavaan turnaukseen.

Sarjan voittaja karsii kahdesta Kakkosen sarjapaikasta yhdessä Kakkosen 7. sijoittuneen ja Vaasan piirin Kolmosen voittajan kanssa.

#