keskiviikko 26.6.2019 | 08:45
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Uusi vuosi, uusia kujeita

Nivala-lehti+
To 3.1.2019 klo 16:15

Vanhassako vara parempi? Tätä ei nykyisessä lehti-ilmapiirissä parane lausua, mutta paljolti Nivala-lehti pysyy vanhoissa lupauksissaan: lehteä tehdään lukijoille hyvällä etiikalla. Paperilehti on ja pysyy, mutta verkkoon panostetaan koko ajan lisää. Se on näkynyt Nivala-lehdessä esimerkiksi niin, että verkkolehdessä on yhä enemmän maksullisia uutisia ja reportaaseja, vapaasti tilaajien luettavissa.

Mutta kyllä tässä jotain muutakin uutta on luvassa. Nivala-lehti täyttää tänä vuonna kunniakkaat 70 vuotta. Itse merkkipäivää juhlistetaan lehdessä huhtikuussa.

Tämä ei liity varsinaisesti juhlavuoteen, sillä tämä on pidemmän ajan hanke: Nivala-lehdessä aloittaa nyt vuoden alussa puolenkymmenen kolumnistin joukko. Kirjoittajia yhdistää se, että he ovat Nivalasta kotoisin ja täältä lähdettyään ovat päätyneet aivan valtakunnan huipulle aloillansa. Tässä vaiheessa paljastettakoon, että kyseessä on naisia ja miehiä politiikan, talouden, tutkimuksen ja kulttuurin piiristä.

Tämä kolumnistien joukko julkistetaan ensi viikon Nivala-lehdessä. Ajatuksena on, että aina joku heistä kirjoittaa kolumnin Nivala-lehteen joka toinen viikko.

Nivala-lehdessä aloittaa nyt vuoden alussa puolenkymmenen kolumnistin joukko.

#