keskiviikko 3.6.2020 | 21:41
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Tarjontaa valokuitumarkkinoilla – Nivalan Kuitu Oy:n lisäksi myös Elisa aloitti kampanjan Nivalassa

Eetu Kupulisoja
Ma 13.5.2019 klo 11:07 | päivitetty ma 12:00

Kamppailu valokuituasiakkaista käy Nivalassa kuumana. Elisa ilmoitti maanantaina kampanjasta, jossa se tarjoaa yli tuhannelle kotitaloudelle mahdollisuuden liittyä olemassa olevaan valokuituverkkoon tarjoushintaan. Olemassa oleva verkko painottuu Nivalan keskustan ja Ylivieskan välisille alueille, Välikylän- ja Järvikylänteiden ympäristöön sekä Sarjankylälle päin. Nivalan Kuidun verkko taasen sijaitsee pääosin keskustan itäpuolella.

Elisan kuituliittymän toimitus sisältää taloon asennettavan kuitupäätteen sekä valokuidun kytkennän kuitupäätteeseen. oimitukseen sisältyvät myös tontilla tehtävät työt. Liittymät asennetaan tämän vuoden aikana.

– Nivalan alueella oleva Elisan valokuituverkko on paitsi yksityishenkilöiden, myös asunto-osakeyhtiöiden ja asuntotuottajien hyödynnettävissä. Valokuituverkko tarjoaa nykyaikaiset, monipuoliset ja teknisesti laadukkaat laajakaista- ja tv-palvelut: nettiyhteys on nopea ja toimintavarma, ja kaikki perheen älylaitteet saa sujuvasti verkkoon, aluejohtaja Jarmo Mikkola sanoo tiedotteessa.

Elisa tarjoaa Nivalan Kuidun tavoin joko 100 tai 1000 Mbps -liittymiä. Elisan tarjoushinta on 900 euroa päätelaitteineen, Nivalan Kuidulla vastaava on 650 euroa, joka ei sisällä päätelaitetta. Molemmat hinnat sisältävät tontilla tehtävät työt.

Elisalla on käynnissä vastaava kampanja myös Ylivieskassa, ja kevään aikana se ulotetaan myös Raaheen, Kalajoelle, Haapavedelle, Haapajärvelle, Toholammille, Kannukseen, Oulaisiin, Merijärvelle ja Siikajoelle.

JUTTUA MUOKATTU 13.5. klo 12. Elisan hinta sisältää päätelaitteen, Nivalan Kuidun ei.

#