torstai 9.4.2020 | 04:41
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Arvo Sijoitusosuuskunta sijoittaa Suomen Maastorakentajiin kahdella miljoonalla eurolla

Arja Kangas
Ma 9.9.2019 klo 13:08

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Arvo Sijoitusosuuskunta lähtee mukaan kalajokisen Suomen Maastorakentajat Oy:n kasvuun kahden miljoonan euron suuruisella oman pääoman ehtoisella sijoituksella. Arvo Sijoitusosuuskunta osallistuu jatkossa myös yhtiön hallitustyöskentelyyn tuoden osaamistaan Maastorakentajien kehityssuunnitelmien toteuttamiseen.

Andament Groupin 100-prosenttisesti omistamasta Suomen Maastorakentajista on tullut reilun 30 vuoden aikana vaativien kohteiden rakentamiseen erikoistunut toimija.

Yhtiö tunnetaan muun muassa vesilaitos- ja teollisuusrakentajana. Uusiutuvan energian toimialalla Maastorakentajat on johtava toimija tuuli- ja vesivoimarakentamisessa.

– Jo useamman vuoden ajan olen harkinnut kumppaniksi sellaista tahoa, jonka kanssa pystymme yhdessä varmistamaan yhtiön kasvun ja pitkäjänteisen kehittämisen. On hienoa, että saamme käyttöömme paikallisen Arvo Sijoitusosuuskunnan resurssit ja kontaktit tytäryhtiömme kehittämiseen, sanoo Andament Groupin toimitusjohtaja Jukka Juola.

Hänen mukaansa yhtiö keskittyy tulevaisuudessa entistä selkeämmin puhtaaseen veteen, puhtaaseen energiaan sekä teollisuusrakentamiseen.

– Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa tytäryhtiömme Skartan kautta. Näköpiirissä on, että teollisuus investoi tulevina vuosina merkittävästi, minkä lisäksi uusiutuvan energian rakentaminen kasvaa niin Suomessa kuin Ruotsissa, Juola jatkaa.

Arvo Sijoitusosuuskunnan sijoitusjohtajan Kati Peltomaan mukaan osuuskunnan alueellisessa sijoitustoiminnassa yhtiöiden ja yrittäjien tuntemisella on iso rooli.

– Andament Groupin ja Suomen Maastorakentajien avainhenkilöt ovat meille tuttuja useista eri yhteyksistä monen vuoden ajalta. Yhtiössä rakennetaan nyt uudensuuntaista tulevaisuutta, ja tätä kehitystä pystymme osaltamme tukemaan lisärahoituksen ja hallitustyön kautta, toteaa Peltomaa viitaten Maastorakentajien suunnitelmiin keskittää painopistettä entistä enemmän uusiutuvaan energiaan teollisuusrakentamisen ohella.

#