keskiviikko 3.6.2020 | 00:32
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Nivalan Naisten messuilla yleisöennätys – "Mikäli näin isoja messuja ensi vuonna järjestetään, talkooväkeä täytyy olla paljon enemmän"

Maritta Raudaskoski
La 14.9.2019 klo 18:25 | päivitetty la 18:26

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Nivala

Lauantaina Nivalan Liikuntakeskus Uikon jäähallissa järjestetyt Naisten messut tekivät yleisöennätyksen. Tässä muodossa kolmatta kertaa järjestettyjen messujen päättyessä laskuri näytti 1460 kävijää, kun tavoitteena oli 1000 kävijää. Viime vuonna Kyösti Kallion koululla järjestetyillä messuilla kävi 900 henkilöä.

Näytteilleasettajia oli vajaa 50. Tuotteiden ja palvelujen esittelijöitä oli paikkakuntalaisten lisäksi ympäri maakuntaa.

Live, Love, Feel -teemalla järjestettyjen messujen pitopaikan vaihtaminen jäähalliin oli onnistunut ratkaisu. Nyt kaikki mahtuivat samaan yhtenäiseen tilaan ja saivat tuotteensa hyvin esille. Runsaasta yleisömäärästä huolimatta messuvieraat mahtuivat hyvin kulkemaan käytävillä.

Messutiimi oli rakentanut näytteilleasettajille osastojen seinät valmiiksi sermeistä ja huolehtinut tilauksen mukaan sähköpaikoista ja muusta tarvittavasta. Tilaan oli rakennettu kahvio ja uimahallin kahvio oli myös yleisön käytössä.

Messujen järjestelyissä ovat olleet mukana Nivalan Yrittäjät, Nivalan kaupunki, Liikuntakeskus Uikko ja Nivala-Haapajärven seutu Nihak ry. Nivalan yrittäjien puheenjohtaja Kaisa Pihlajaniemi kertoi messujen onnistuneen hyvin, mutta olleen iso urakka.

– Mikäli näin isoja messuja ensi vuonna järjestetään, talkooväkeä täytyy olla paljon enemmän. Esimerkiksi kaikki sermit koottiin viiden hengen porukalla. Työn saimme valmiiksi kahden maissa yöllä. Yleisömäärä oli huikea ja näytteilleasettajilta on tullut positiivista palautetta, Pihlajaniemi kertoi tuntojaan heti messujen päätyttyä.

#