tiistai 2.6.2020 | 23:35
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Nivalan Teollisuuskylä on saamassa uuden toimitusjohtajan. Hakijoita oli 35, viisi haastateltiin ja kolme lähetetään soveltuvuustesteihin.

Risto Puolimatka
To 19.9.2019 klo 08:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Nivalan Teollisuuskylän avoinna oleva toimitusjohtajan pesti on saanut 35 hakemusta. Paikka tuli avoimeksi, kun sen nykyinen haltija Kaisa Liinamaa pyysi eroa.

Teollisuuskylän hallitus käsitteli hakemuksia maanantain kokouksessaan. Viisi hakijoista on haastateltu, ja heistä kolme päätettiin lähettää soveltuvuustesteihin.

– Meillä on kyseessä positiivinen ongelma, sillä hyviä hakijoita on paljon, sanoo Teollisuuskylän hallituksen puheenjohtaja Jarmo Vuolteenaho.

Nivalan Teollisuuskylän uusi toimitusjohtaja on tarkoitus valita mahdollisimman pian, sillä Liinamaa on luvannut hoitaa tehtävää vuoden vaihteeseen saakka. Jatko riippuu hakijoiden aikatauluista, Vuolteenaho sanoo.

Vuolteenaho kehuu Liinamaan panosta Nivalan Teollisuuskylän johdossa. Hän sanoo, että Liinamaa on tehnyt erinomaista työtä, yhtiö on tosi hyvässä kunnossa, ja siihen on seuraajan helppo tulla.

– Tämä oli henkilökohtainen päätös. Haluan viettää enemmän aikaa perheen ja lastenlasten kanssa, joten tein sellaisen ratkaisun, että luovun tästä tehtävästä ja siirryn yksityiselämän puolelle, Liinamaa kertoi viime toukokuussa.

Vuolteenaho odottaa uuden toimitusjohtajan tuovan mukanaan jotain uutta ja omanlaista.

#