keskiviikko 3.6.2020 | 22:11
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Vanhusten viikolla käytiin ulkoiluttamassa väkeä pyörätuolilla. Mukaan haastettiin myös Nivalan kaupunginvaltuusto, mutta tulos oli laihanlainen.

Risto Puolimatka
Ma 7.10.2019 klo 16:20 | päivitetty ma 16:33

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Nyt vietetään valtakunnallista vanhusten viikkoa. Maanantaina Nivalassa tempaistiin Vie vanhus ulos -kampanjalla.

Kampanjaan haastettiin kaupunginvaltuutettuja toimimaan ”pyörätuolikuskeina”, ja valtuutetuista yksi, itsekin kova monenlaisen väestön liikuttaja Jarmo Kivioja noudatti kutsua. Muita paikalle ei ollut päässyt. Valtaosa ulkoiluttajista oli Nivalan Eläkkeensaajien käskynkkärinkiläisiä. Karavaani lähti liikkeelle maanantaina alkuiltapäivästä Mattilan palvelutalon pihalta ja kiersi lenkin Pidisjärventien kautta.

Vanhusten viikko jatkuu tiistaina avoimella kuntosalitutustumisella Uikossa. Keskiviikkona ja perjantaina Uikossa on tarjolla maksuton aamu-uinti ja puuro.

Pääjuhla on keskiviikkona Sievissä, ja sinne on Nivalasta maksuton linja-autokuljetus. Illalla Haikaran koululla on koko perheen kylätapahtuma.

Torstaina aamupäivällä Eläkeliiton kerhossa Nuorisoseuralla Nivalan Vuokrakodit kertoo uudesta kerrostalohankkeestaan, ja puolilta päivin ikäihmisille esitellään frisbeegolfia Kalliosaarentien kentällä. Perjantaina on vielä iltapäivällä Iloa musiikista -esitys Mattilan palvelutalossa.

#