keskiviikko 12.8.2020 | 06:50
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Nivalassa toimiva Suomen Turvakilvet myytiin Tarraserif-ryhmälle

Ke 8.1.2020 klo 16:04

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Suomen Turvakilvet Oy on turvakilpien ja -opasteiden suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut nivalalaisyritys. Se toimii yhteistyössä alan viranomaisten kanssa. Yhtiöllä on laaja tuotemallisto teollisuuteen, kaivoksiin sekä varasto- ja liiketiloihin. Se valmistaa tuotteita muun muassa palosuojeluun, henkilökohtaiseen suojeluun, vaarallisiin aineisiin, ympäristö- ja vesihuoltoon.

Turvakilvet on perustettu vuonna 1987, sen liikevaihto on miljoona euroa ja se työllistää seitsemän. Suomen Turvakilvet on ollut osa turkulaista Auraprint-konsernia vuodesta 2001.

Auraprintin toimitusjohtaja Ilkka Ylipoti sanoo, että markkinat ovat kuitenkin muuttuneet, ja kilpailun kiristyminen on tuonut mukanaan uudenlaisia haasteita. Emoyhtiön taholla onkin todettu, että Suomen Turvakilvet Oy:n tulevaisuuden turvaamiseksi on parempi, että yhtiön omistajan liiketoiminnan luonne on lähempänä sen omaa liiketoimintaa. Uudella omistajalla Tarraserif Oy:llä on vankka asema omalla liiketoiminta-alueellaan ja Suomen paras turvakilpitarjonta sopii erinomaisesti tätä kokonaisuutta täydentämään, Ylipoti sanoo

– On hienoa päästä jatkamaan toimintaa, jonka perustana on vuosikymmenien aikana hankittu asiakastarpeiden ymmärtäminen ja tuotannon erikoisosaaminen. Myynnin ja tuotannon henkilökunta jatkavat Nivalassa nykyisissä tiloissa. Haluamme jatkossakin olla osa seutukunnan vankkaa teollista tuotantoa. Turvakilvet täydentää Tarraserif-yritysryhmämme teollisuussektoria, sanoo Tarraserifin toimitusjohtaja Arto Tahkola.

Turvakilpien perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha Niemelä jää taustalle neuvonantajaksi.

Tarraserif on erikoistunut yritysten brändi-ilmeen toteutuksiin, myymäläsisustuksiin, valomainoksiin ja messuosastoihin. Yrityksen asiakkaina on kotimaisia ja kansainvälisiä kaupan, teollisuuden ja kuljetusalan toimijoita sekä tuhansia pk-yrityksiä kaikilta toimialoilta ympäri Suomen.

Tarraserif-ryhmän pääpaikka on Kempeleessä, muut tehtaat Oulussa, Helsingissä ja Vantaalla. Se työllistää 60 ihmistä.

#