perjantai 29.5.2020 | 17:18
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Päätoimittaja Risto Puolimatka kehuu Nivala-lehden pääkirjoituksessa: Tukitalkoot ovat Nivalan kökkähenkeä parhaimmillaan

Ke 13.5.2020 klo 20:50

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Nivalassa nostetaan yrittäjä valokeilaan perinivalaisella tavalla: kökällä. Paikkakunnan yrittäjiä pyritään tukemaan talkoohengessä Tukitalkoot-nimisellä kampanjalla.

Nivalan kaupunki, seutukunnallinen kehitysyhtiö Nihak ja yrittäjät itse polkaisevat pystyyn kampanjan, jolla siihen mukaan lähteville yrityksille annetaan näkyvyyttä ja tämä kaikki maksutta

Yritykset saavat näkyvyyttä ja iso toivomus luonnollisesti on että sen ohessa myös tietoa kuluttajille, mitä yritykset tekevät näinä aikoina ja kuinka niiden tuotteet ja palvelut ovat saatavilla. Toki kampanjassa itsessään korostetaan, että pakko ei ole ostaa.

Näinä aikoina on sanottava, että kuluttaminen ei ole nyt kerskaamista. Se on nyt yhteisvastuuta, huolen pitämistä toinen toisesta.

Kun yrittäjä saa toimeentuloa, hän työllistää ja maksaa veroja. Toimiva ja elinkelpoinen yritys on yksi merkittävä osanen, jolla tämä yhteiskunta pysyy pyörimässä, ja nyt tarvitaan rattaisiin voiteluainetta.

Kuluttaminen ei ole nyt kerskaamista. Se on nyt yhteisvastuuta.

#