perjantai 18.9.2020 | 23:05
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

FC-92:n miehillä oli hyytävä peli – Sarjajumbo tuli kylään ja takoi kahdeksan maalia nivalalaisten verkkoon

Irja Visuri
Ma 7.9.2020 klo 16:03 | päivitetty ke 11:15

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Lauantai-iltapäivää odotettiin innolla, sarjapisteitä oli viimeisen kerran tällä kaudella tyrkyllä omalla DEN-areenalla. Pisteet ovat olleet tiukassa ja putoamisviiva ei ole kauaksi päässyt FC-92:n miehiltä koko kesänä.

Valitettavasi heti alkuminuuteilta näytti siltä, että vastapeluri Kokkolasta, Friska Viljor, halusi voittoa enemmän kuin kotijoukkue, mikä sinänsä on käsittämätöntä, analyysin paikka seuraavissa harkoissa. Maalipaikkoja toki saatiin, mutta niistä ei vain onnistumista tullut palkinnoksi.

Pekkalan Ollin pää oli kovalla koetuksella kun vapaapotku tähdättiin juuri siihen, mutta Ollin päästä pallo lensi rimaa nuollen ohi. Puolenkymmentä muutakin todella hyvää tilannetta oli, mutta kun ei niin ei.

Kahdenkymmenen peliminuutin kohdilla Nivalan puolustus oli liian korkealla ja yksi riski “viljo” pääsi karkuun tehden jopa maalin, 0-1. Kymmenisen minuuttia tästä sorruttiin koiruuksiin ja vastustaja sai oikeutetusti vapaapotkun joka lopulta meni maaliin, 0-2. Sittenpä olikin tauon paikka.

Ruuhkaa Friska Viljorin maalilla.
Helena Visuri

Toinen jakso alkoi samanmoisella meiningillä mihin ensimmäinen päättyi, vastustaja oli hieman niskan päällä koko ajan. Eipä siis ihme, että pian räpsähtivät jo surkeat lukemat 0-3 taululle.

Hieman lohtua nivalalaisleiriin toi Jussi Keskisarja joka teki takatolpalta täp`inin Riku Haikolan syötöstä. Näyttävä maali, jota paitsioksi hieman haisteltiin, mutta tilanne oli ja pysyi 1-3.

Siihen se kerrottava tästä pelistä loppuikin, sillä Friska Viljor latoi kahdenkymmenen peliminuutin aikana viisi lisämaalia, aina jostakin puolustuksen varjoista löytyi kelta-sininen jalka, joka toimitti pallon maaliverkkoon.

Surkiasti siis meni ja sarjan jumbopaikka otettiin haltuun. Vielä on kaksi vieraspeliä jäljellä jotka voittamalla sarjapaikan säilyttäminen on mahdollista.

Nivalalainen jalkapalloilu ei toki ole vain miesten hartioilla, sillä naisilla on koko kausi mennyt todella hyvin ja he ovat jo varmistaneet sarjanousun, koko miesten joukkue taustatiimeineen onnittelee!

#