keskiviikko 2.12.2020 | 17:44
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

MLL kerää apua ja iloa jouluksi – Perinteinen Jouluilo-kampanja toteutetaan tällä kertaa virtuaalisesti

To 19.11.2020 klo 14:39

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Joulu on ilon, rauhan ja hyvän tahdon juhla. Kuitenkin monissa lapsiperheissä, joissa korona on aiheuttanut irtisanomisia, taloudellinen epävarmuus kalvaa tai joku perheenjäsenistä sairastaa, mahdollisimman normaalin ja hyvän joulun luominen ilman ulkopuolista apua on hankalaa.

Tänä vuonna, kun läheisten näkeminen ja terveenä pysyminen ei ole millään lailla itsestään selvää, joulun tuleminen ja tekeminen monissa lapsiperheissä on ehkä vieläkin haastavampaa kuin aiemmin, myös meillä Nivalassa.

Toisen ihmisen auttaminen, omasta hyvinvoinnista jakaminen ja tällä tavoin todellisen joulumielen osoittaminen ovat siksi tänä vuonna tärkeämpiä kuin pitkään aikaan.

MLL:n Nivalan paikallisyhdistys ry järjestää tänäkin vuonna perinteisen ja suositun joululahjakampanjan, jossa kerätään joululahjoja vähävaraisille nivalalaisille lapsiperheille. Kampanjan tavoitteena on tuoda joulumieltä niille lapsille, joiden kodissa joulu tulee hyvin vaatimattomasti ja pienesti.

Kampanjaan voi osallistua MLL:n Nivalan paikallisyhdistyksen Facebook-sivujen kautta, jossa jaamme virtuaalisia Jouluilo-kortteja. Virtuaalisessa kortissa on lahjan saajan ikä, sukupuoli ja mahdollinen erityistoive joululahjasta. Lahjan arvon lahjoittaja saa itse päättää: ainoa sääntö on, että lahjan pitää olla uusi, käyttämätön ja lapselle sopiva.

Jouluilo-korttien jako alkaa Facebookissa tänään 19. marraskuuta, ja niitä jaetaan niin kauan kun kortteja riittää. Paketoimattoman lahjan palautus tapahtuu Nivalan Halpa-Halliin 6. joulukuuta mennessä.

Jos virtuaalinen Jouluilo-kortti on hankala toteuttaa, Halpa-Halliin voi myös tuoda kampanjaan lahjan/jouluisia elintarvikkeita ilman eriteltyä lahjan saajaa.

Jouluilo-kampanja toteutetaan yhteistyössä MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin PerhePesän ja Kallion perhe- ja sosiaalipalveluiden kanssa.

Toivomme epidemia-aikanakin joulumieltä, antamisen iloa ja auttamisen tahtoa entisten vuosien tapaan. Muista, että sinun kampanjaan antama lahjasi voi olla jonkun nivalalaislapsen ainoa joululahja.

MLL:n Nivalan paikallisyhdistys ry:n hallitus

#