maanantai 18.1.2021 | 19:18
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Vanhat vuosikerrat: Uuden päiväkodin sijoituspaikaksi Pidisjärven alue, kertoi Nivala-lehti 10.12.1980

To 10.12.2020 klo 10:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Päiväkodin suunnittelutoimikunta esittää uuden päiväkodin sijoituspaikaksi Pidisjärventien ja Raivaajantien pohjoiskulmauksessa olevaa tonttia. Kyseinen alue on kunnan omistuksessa, mutta varattuna Nivalan Osuuskaupalle. Tämän tontin valitsemista päiväkodin sijoituspaikaksi puoltaa toimikunnan mielestä tontin hyvä sijoittuminen asutukseen, rauhallisuus ja hyvät yhteydet alueelle uusilta asuma-alueilta.

Kunnanhallitus päätti maanantain kokouksessa antaa kaavatoimikunnan tehtäväksi selvittää kaavamuutos tältä osin ja valmistella alueen uudelleen kaavoitusta. Muina tonttivaihtoehtoina toimikunta esitti niin sanottua vanhan sairaalan tonttia ja Squash-hallin takana olevaa tonttia. Kunnanhallitus yhtyi toimikunnan kantaan siinä, että nämä tontit eivät sovellu yhtä hyvin päiväkodin sijoituspaikaksi.

Kunnanhallitus hyväksyi Vesihuolto Oy:n uudet taksat. Viemärilaitoksen valvonnan osalta peittävästä korvauksesta päätettiin neuvotella, koska kunnalla on nykyisin virassa jätevesipuhdistamon hoitaja ja mahdollisia valvontatöitä voitaisiin alistaa hänelle.

Nivala-lehti 10.12.1980

#