lauantai 13.8.2022 | 15:44
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Nivalasta kotoisin oleva Sirkka Konttila kilpailee Huippumalli haussa -sarjan uudella kaudella

Frida Keränen
Ke 3.8.2022 klo 08:07

Yksi Huippumalli haussa -televisiosarjan uudella kaudella nähtävistä kilpailijoista on Nivalasta kotoisin oleva Sirkka Konttila. 20-vuotias Konttila asuu nykyään Oulussa, ja hänellä on lähihoitajan tutkinto. Aiheesta ovat uutisoineet muun muassa MTV Uutiset, Ilta-Sanomat ja Iltalehti.

Ilta-Sanomien haastattelussa Konttila kertoo, että hän haluaa saada ohjelmasta nostetta mallinuralleen ja inspiroida muitakin tavoittelemaan unelmiaan. Hän on kasvanut lestadiolaisessa perheessä. Yhtenä toiveena kilpailuajalleen hänellä onkin näyttää, että mallinuralle voi tulla monenlaisista taustoista.

– Ehkä joku lestadiolainen saattaa katsoa, että oi vitsi, ehkä minäkin voin tehdä noin, jos haluan, Konttila sanoo.

Konttila uskoo, että hänen osallistumisensa ohjelmaan tulee aiheuttamaan myös kritiikkiä. Hän ei kuitenkaan aio sen haitata itseään.

– Ihan varmasti tulee negatiivista sanomista. Kaikilla saa olla omat mielipiteet, mutta tämä on minun elämäni. Teen, mitä itse haluan.

MTV:n Huippumalli haussa -sarjassa neljätoista osallistujaa kilpailee mallinuraan liittyvissä tehtävissä, kuten valokuvaushaasteissa ja runway-kävelyssä.

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.