sunnuntai 2.10.2022 | 20:02
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kokkolalainen Pauli Ruostetsaari on yksi Temptation Island Suomi -ohjelman sinkuista – Nivalasta kotoisin oleva prosessinhoitaja on tunnettu hiprakassa lauotuista tempauksista: "En oo hirveen perso makeelle, mut piirakka maistuu aina!"

Hanna Parhaniemi
Ke 21.9.2022 klo 12:34 | päivitetty ke 13:29

Temptation Island Suomi -ohjelman 11. kaudella nähdään kokkolalainen sinkku, 27-vuotias Pauli Ruostetsaari. Nivalasta kotoisin oleva Ruostetsaari on yksi 20 sinkusta, jotka asettavat ohjelmassa mukana olevien pariskuntien parisuhteet koetukselle Marbellassa.

Sinkut lohkaisevat aina uuden kauden alussa rohkeita lausahduksia omasta itsestään.

– En oo hirveen perso makeelle, mut piirakka maistuu aina! Ruostetsaari heittää oman kommenttinsa.

Nelonen kuvailee Ruostetsaarta herttaiseksi ja herkäksi prosessinhoitajaksi. Aluksi hänestä tulee esiin hiljaisempi tarkkailijapuoli, sillä hän on sen verran ujo. Ruostetsaaresta huokuu kiltteyttä ja hyväntahtoisuutta.

Ruostetsaari kertoo tulleensa "Temppareihin" heittäytymään ja kohtaamaan tuntemattomia sieluja arkea rohkeammin.

Alkoholi kuuluu olevan Ruostetsaarelle mieluinen rohkaisija. Nelosen mukaan hän on kotikonnuillaan tunnettu hiprakassa lauotuista tempauksistaan.

Tosi-tv-ohjelma alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 19. lokakuuta.

Kokkolalainen Arttu Heikkilä viekoittelee varattuja naisia Temptation Island -sarjassa, BB-talossa nähty Arttu Liimatainen sai törkypalautetta toilailuistaan: "Olisi pelkkää teeskentelyä, jos ei peittoa heiluttaisi, jos siihen on mahdollisuus"

#

Kommentoi 1 Kommentti

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.