Paikallisuutiset

Venäläinen ja ukrainalainen leipoivat yhteisen perunan – Taste of culture yhdistää eri kansallisuuksia

Tutorit Awa Mäki, Essi Ojalehto ja Milla Syvänen huolehtivat Nivalan Taste of Culture -tapahtuman ruokapisteestä. Catering-opiskelijat Yuliia Kireieva, Sini Kangas ja Emmi Lehtonen leipoivat tapahtuman ruuat yhdessä muun luokkansa kanssa. Kuva: Reetta Ängeslevä

Jedun toimipisteissä on päästy maistelemaan eri kulttuurien ruokia kevään ja syksyn aikana Taste of culture -tapahtumissa. Nivalan toimipiste oli viimeisenä vuorossa torstaina 14. syyskuuta.

– Tapahtumat aloitettiin viime keväänä niin myöhään ettei kaikkia toimipisteitä ehditty käydä läpi, joten jatk

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä